Pagina's

dinsdag 13 maart 2012

Birthday!

Bron
Morgen is het dan weer zo ver; IK BEN JARIG WOEHOE! 21 jaar alweer, poehpoeh, nou nou. Omdat dinsdag voor mij nou niet echt de feestelijkste dag van de week is besloot ik mijn verjaardag zaterdag al te vieren. Hierbij deel ik graag waarmee ik die dag verwent ben! Ik heb echt super leuke en schattige maar vooral ook hele speciale cadeautjes gehad.


Het schattigst zijn toch wel deze cutie pie lipbalms. Ze ruiken echt zo lekker en ze blijven ook best lang zitten, zeker ook de geur! Buiten dat zijn ze natuurlijk gewoon superschattig. 

                           
                                                                                                     
                          

Oké ik ben om, de bodybutters van TBS zijn echt geweldig! Ze ruiken alle drie echt heerlijk en de geur blijft lang hangen. De Chocomania ruikt echt zó erg naar chocolade (o'really)! De Morenga is vooral lekker omdat 'ie wat frisser is. 

Geurkaarzen; ik hou er van. Deze zit ook nog eens in een schattig blikje en ruikt naar frisse was. Ik wacht ooit nog op de geur Dirty Laundry. Tip: voor goedkope maar ook leuke geurkaarzen moet je eens bij de Primark bij de homeafdeling kijken. Hier in Zaandam is die afdeling best uitgebreid, voor de andere Primarks weet ik dit niet. Uit betrouwbare bron *kuchkuchgrmstickertjekuchgrmm* weet ik dat bovenstaande geurkaars sinds kort ook te verkrijgen is bij de Primark. 


Een super coole gitaar spatel!


Van het allerliefste jongetje van de hele wereld heb ik onder andere dit setje parfums gehad. Nu wil ik niet in herhaling vallen maar ze ruiken alle drie echt heerlijk! No. 4 ruikt lekker fris naar bloemetjes. No.7 is iets zwaarder en ruikt lekker houterig. De No. 9 vind ik het apartst. De Vanille en de sinaasappel zijn alle twee duidelijk aanwezig. 

Eindelijk weer eens fatsoenlijk filmpjes maken yeey!


Dit was toch wel het meest speciale cadeautje. Niet dat ik zo erg van zwarte duracell USB-sticks hou maar meer om het feit wat er op die stick stond. Nu is het bij ons in de familie heel normaal dat je op je verjaardag een schaamteloos levensloop filmpje voorgeschoteld krijgt. Normaal maak ik deze zelf met mijn gezusters, nu was ik echter aan de beurt. Ik zal niet al te diep op de schaamteloze inhoud in gaan maar als je dit filmpje ooit te zien krijgt zal je echt van mening zijn dat ik de tofste zussen ooit heb. 
Achja waarom ook niet: 


Een shopvlog van Sjaan & Sharon uit de Jordaan! Ik zeg: op Youtube ermee!


1 opmerking:

  1. Leuke dingen heb je gehad! Ik wist helemaal niet dat je die bodybutters had gekregen....Lekker lijkt me die chocolatte mama jaajaa...

    BeantwoordenVerwijderen