Pagina's

dinsdag 20 november 2012

Wooninspiratie: gietvloeren


Nu de verbouwing van mijn huisje steeds verder begint te vorderen krijg ik steeds meer inspiratie voor woon gerelateerde blogpost. Die inspiratie die heb je zeker nodig als je je huis from scratch moet opbouwen en zelfs over de kleur van je stopcontacten na moet gaan denken. Tot nu toe is vooral de keuze voor de vloeren en wanden, en dan met name de tegels in de badkamer en keuken, een groot struikelblok gebleken. Om af te zijn van de kwestie tegel zocht ik naar inspirerende badkamers met een gietvloer. In mijn zoektocht kwam ik natuurlijk niet alleen badkamers tegen maar ook andere ruimtes waar een gietvloer prachtig staat.

Bron
Gietvloeren worden met de hand gegoten (goh) en hebben een bovenste laag van kunstof. Hierdoor krijg je een egale vloer zonder naden waardoor de ruimte een strakke uitstraling krijgt.

Bron
Bron
Bron
Bron

Bron
Een gietvloer kan je natuurlijk laten gieten maar ik vind dat zelf vrij duur. Ook kan je zelf de benodigdheden kopen en aan de slag gaan, iets wat wij gaan 'proberen' in de badkamer en waarschijnlijk de hal waarvan ik zeker nog een update ga plaatsen!

2 opmerkingen:

  1. Oh wow dat ziet er wel heel mooi uit! Ik ben benieuwd hoe het in de badkamer en hal gaat uitpakken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er erg mooi uit, zelf heb ik hem laten gieten door Unique Floorstyling en daar ben ik erg tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen