Pagina's

vrijdag 13 april 2012

Project 365 + Instagram voor Android


Het is natuurlijk een beetje oud nieuws maar wel nieuws waar ik blij van werd: Instagram voor Android is eindelijk uitgekomen. Ik gebruikte al een tijdje Molome om mijn foto's aan andere op te dringen maar Instagram heeft zeker mijn voorkeur. Ik vind ik de filters waar je nu gebruik van kan maken er mooier uitzien (ik mis alleen nog de tiltshift). Omdat Instagram veel populairder is hier in Nederland kan je tenminste mensen volgen die je ook kent, dat maakt het foto's kijken van anderen toch leuker.
Een project dat mij al jaren achtervolgt is het zogenaamde 356project. Bij dit project maak je iedere dag een foto waardoor je aan het eind van het jaar een mooi overzicht krijgt wat je zoal gedaan hebt. Ook is het een goeie oefening voor je fotografie-skills. Ik ben er ooit al aan begonnen op mijn Flickrpagina maar heb dit nooit 365 dagen lang vol kunnen houden. Nu lijkt Instagram mij een veel handigere manier om dit te doen. Ik upload sneller een foto vanaf mijn mobiel dan dat ik dat doe met mijn camera via mijn laptop.

Vanaf 12 april 2012 tot 12 april 2013 zal ik elke dag minstens één foto nemen en op Instagram uploaden. Elke maand wil ik dan een update plaatsen van mijn genomen foto's, dit als vervanging voor de 'phonepics' blogposts.

Hier alvast een verzameling foto's die ik tot nu toe maakte:
Waarom verkopen ze dit niet meer? Het is een kruising tussen koffie en cola. Klinkt gek maar toch wel erg lekker.
Waffle Waffle
Paasontbijtje

Ik laat mij vooral niet tegenhouden door het feit dat mijn nagels nu erg kort en lelijk zijn. 
Eén van mijn favoriete series!

1 opmerking:

  1. Leuke blog! Ik heb ook instagram.

    En wat leuk dat je gereageerd hebt op mijn post! Morgen komt er om 7:21 AM een post over je blog online ;) ik volg je nu ook, het zou leuk zijn als jij mij ook zou volgen! Alvast bedankt!

    x Emma

    http://liveitlikethis.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen