Pagina's

dinsdag 16 april 2013

New in: Nike Free Run +3Na dagenlang speuren op internet heb ik dan eindelijk nieuwe hardloopschoenen. De mooiste schoenen in mintgroen en knalroze vlogen aan mij voorbij en kon niet ophouden met kwijlen. Ze waren alleen nooit in mijn maat te verkrijgen of te duur en ik wilde ze ook niet importeren uit obscure Amerikaanse webshops. Na een tijdje toch maar de knoop doorgehakt toen ik een kortingscode van Zalando vond. Het werden de Nike Free Run +3Nike bootst met de flexibele zool het zogenaamde blootsvoets lopen na. Het verbetert de natuurlijke beweging van je voet en versterkt je spieren. De zogenaamde barefeet scale gaat van nul naar tien. Op nul staat de blote voet en op tien de traditionele hardloopschoen. De verschillende modellen van Nike Free geven aan waar zij op die schaal staan. Nummer drie heeft de dunste zool en dus de beste barefoot experience. Nummer vijf geeft de meeste steun op de dikste zool. Deze nummers staan trouwens op de zool zelf, niet te verwarren met het cijfer achter de naam van de schoen. Zo heeft mijn paar een 5.0 zool.
de +3 geeft aan dat de schoen ruimte heeft voor de Nike+ sensor
Stiekem ook nog een sportbroekje weten te scoren!
Omdat ik nog steeds ben overgeleverd aan m'n blessureleed kan ik nog steeds niet hardlopen of überhaupt sporten. Wel heb ik ze natuurlijk meteen aan mijn voeten gebonden en kan nu al zeggen: ze lopen heerlijk! Of ze voor mij ook de perfecte hardloopschoenen zijn moet nog blijken maar ik heb daar alle vertrouwen in!

3 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk! En grappig dat er een sensor inpast, daar had ik nog nooit van gehoord :') Maar ze zijn echt smashinggg mooi gurl! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! wel balen zeg dat je nog niet kunt lopen met die blessure :(
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk broekje ! Van welk merk? Schoenen zijn ook gaaf !! Zet hem op met rennen :)

  BeantwoordenVerwijderen